Update coronavirus (COVID-19) - Training in Balance

In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten te beperken. We vinden het heel vervelend dat je even niet in de gelegenheid bent om bij ons te komen sporten, maar we zijn ervan overtuigd dat er begrip is voor deze situatie.

Zoals iedereen inmiddels uit de pers heeft vernomen, moeten we vanuit overheidswegen en RIVM voorlopig tot 6 april sluiten. Per direct zijn de deuren voor zowel Training in Balance op het Veenderveld in Roelofarendsveen, de Larikslaan in Leimuiden als Batehof in Woubrugge gesloten voor onze sporters.

Uiteraard doet dit ons pijn en gaan we de komende weken overleggen over passende oplossingen en maatregelen. We zullen door de overheid en het RIVM komende dagen geïnformeerd worden over hoe nu verder?
Houdt ons in de gaten op onze socials en website. Wij zullen ook regelmatig terug komen met een update.

We hopen dat iedereen op zijn of haar gezondheid let om te zorgen dat we hier met zijn allen goed door gaan komen en we over een paar weken weer onbezorgd kunnen starten met sporten. Wees goed voor elkaar.

De zorg zal wel open blijven. Fysio in Balance zal alle patiënten gewoon blijven behandelen. De behandelkamers worden extra schoongemaakt en na elke patiënt gedesinfecteerd.
Ben je niet fit, verkouden, keelklachten, benauwd eventueel in combinatie met koorts bel dan ons secretariaat om af te melden.

Namens het totale team van Training- en Fysio in Balance

Lees meer