Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuws van In-Balance!

Phits insoles & SuperFeet
14 augustus 2018

Phits is het nieuwe concept van in-Balance! 3D-geprinte (sport)zolen voor een optimale afwikkeling. Kom langs en oordeel zelf. Naast Phits ook advies en verkoop van SuperFeet (sport) zolen.

Lees meer
Weight in-Balance
14 augustus 2018

Nieuw naast het 8 weeks programma is het nu ook mogelijk om een 12 en/of 26 weeks programma te volgen. Wil je het roer omgooien naar een gezonder en energieker lifestyle, dan is Weight in-Balance jouw lifestyleprogramma.

Weight in-Balance kan gestart worden in 3 lifestyleprogramma’s:

  • Weight in-Balance, 8 weken € 275,- p/p
  • Weight in-Balance Large 12 weken € 395,- p/p
  • Weight in-Balance Extra Large 26 weken € 795,- p/p

Voor verdere informatie, zie: Weight in-Balance


Lees meer
in-Balance is groen!
25 juni 2018

Sinds maart 2018 is in-Balance overgestapt op zonnepanelen. Wij zijn erg trots dat wij op deze manier stroom op kunnen wekken en een bijdrage kunnen leveren aan een milieu bewuste manier van bedrijfsvoering.

Op het dak van ons in-Balance pand aan het Veenderveld 5 te Roelofarendsveen liggen 336 zonnepanelen.
Ben je benieuwd naar hoe het eruit ziet? Klik op onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=bHassKDnH7g&feature=youtu.be

Lees meer
in-Balance erkend leerbedrijf
22 juni 2018

Op 30 april 2018 is de erkenning van in-Balance als leerbedrijf geëvalueerd. Het verheugt SBB en in-Balance dat wij de komende vier jaar mbo-studenten blijven opleiden in de praktijk. In-Balance biedt ze een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. SBB waardeert dat, want zo leren studenten het vak in de praktijk en hebben ze straks een betere kans op de arbeidsmarkt.

Erkende kwalificaties:

- Coördinator sport- en bewegingsagogie niveau 4
- Coördinator sportinstructie, training en coaching niveau 4
- Sport- en bewegingsleider niveau 3
- Medewerker sport en recreatie niveau 2

Lees meer
eGym Premium
01 mei 2018

eGym Premium, de slimste weg naar je trainingsdoel! Vijf extra trainingsmodules om doelgericht te kunnen trainen. De trainingsmodules worden verdeeld over 7 trainingsdoelen: spieropbouw, vetverbranding, algemene fitness, reha fit, metabolic fit, bodyshaping en atletisch.

Onze trainers kunnen jou uitleg geven over dit pakket en jou laten ervaren wat de mogelijkheden zijn. Ben je benieuwd? Bel gerust voor een afspraak of meld je aan bij de receptiebalie van Training in-Balance.

eGym Premium is sindskort uitgebreid met nieuwe trainingsdoelen: zo zijn ‘Metabolic Fit’ en ‘Reha Fit’ toegevoegd aan de huidige trainingsdoelen binnen eGym. ‘Metabolic Fit’ ondersteunt op wetenschappelijke wijze de regulatie van de bloedsuikerspiegel en verbetert zodoende de kwaliteit van leven. Er wordt getraind met een lage intensiteit, die geleidelijk wordt opgevoerd. ‘Reha Fit’ wordt gebruikt binnen revalidatie na bijvoorbeeld een nieuwe voorste kruisband of een nieuwe knie prothese. Voor vragen, loop gerust even langs bij Training in-Balance.


Lees meer
Pagina 1 van 1