Personal training

Zoek je een deskundige trainer die je intensief begeleidt, motiveert, adviseert en snel inspeelt op jouw vragen en doelen? Dan is Personal training misschien iets voor je.

Een personal trainer begeleid je bij het behalen van sportieve doelen, als je een blessure of ziekte hebt of als je revalideert. Samen met je trainer stel je een trainingsschema op. Je trainer ondersteunt je tijdens de trainingen, zorgt ervoor dat je je schema op de goede manier volgt en houdt je vorderingen in de gaten. We hebben verschillende personal trainers beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wist je dat je ook in groepsverband met een personal trainer aan de slag kunt? Met 2 personen of meer kun je een personal clinic volgen.

Voor meer informatie over Personal Training neem contact op met Michel Opdam. Telefoon: 071-3311979 of email: michel@in-balance.me

Personal Training Leimuiden

Pauline van der Hoorn verzorgt de persoonlijke trainingen op de locatie in-Balance Leimuiden. Je krijgt eerst een intakegesprek. Daarna maken jullie een bewegingsanalyse en stelt Pauline een persoonlijk plan voor je op.
Pauline begeleidt je tijdens elke training om zo je doelstellingen te halen. Kijk voor meer informatie op haar site www.pienpersonaltraining.nl